Силният човек в Несебър Недялко Москов обобщи пред Football24.bg полусезона за неговия

...
Силният човек в Несебър Недялко Москов обобщи пред Football24.bg полусезона за неговия
Коментари Харесай

Москов: Доволен съм от моя Несебър

Силният човек в Несебър Недялко Москов заключи пред Football24.bg полусезона за неговия тим в Югоизточната Трета лига.

Тимът от морския град е на върха на класирането с преднина от 4 точки пред втория Асеновец и преднина от 6 точки пред афиширалия упоритости за професионалния футбол отбор на Черноморец.

Както нормално експертът бе пряк и уточни намерено проблемите на някои от клубовете в групата и за какво представянето им не е такова, каквото се очакваше преди началото на сезона.

„ Много съм удовлетворен от представянето на моя тим Несебър, даже мога да кажа, че момчетата малко надминаха упованията ми. Знаете, че имаме доста млади футболисти в тима, а също така постоянно подготвителния развой бе нарушаван, защото някои момчета учат, а някои работят “, разяснява той.

„ Класирането добре демонстрира, че справедливо сме на върха и сме най-хубавия тим в групата все още, въпреки че имаше някои мачове, които загубихме, а заслужавахме да ги спечелим, само че имаше и някои, които спечелихме, а заслужавахме да ги загубим.

„ И преди началото на сезона разгласих, че нашата цел не е Втора лига. Ние си играем за победи. Радващо е, че сме на върха на класирането. Когато осигурим бюджет за професионалния футбол, тогава към този момент ще мислим за класиране във Втора лига. Надявам се това да се случи, да успеем да намерим спонсори и при положително стичане на събитията да използваме тази опция. Но без обезпечено финансиране няма смисъл “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР